Sunday, August 29, 2010

Maria@US OPEN



Maine incepe ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, iar Maria Sharapova o va intalni in primul tur pe jucatoarea din Australia, Jamila Groth.

La prima vedere este un adversar de care se poate trece destul de usor, insa, fiind un turneu de Mare Slem suprizele sunt la ele acasa.

Daca Maria va reusi sa treaca de Groth, va juca fie impotriva Ivetei Benesova, fie impotriva lui Nuria Lagostera Vives din Spania.

Cea mai buna performanta a Mariei aici este chiar castigarea turneului in 2006, anul trecut fiind invinsa in turul 3 de Melanie Oudin.



GO MARIA !!!

Thursday, August 26, 2010

Wednesday, August 18, 2010

E:60 - Maria Sharapova

Aici puteti vedea materialul video:

http://espn.go.com/espn/e60/index

Monday, August 16, 2010

Finala pierduta si out de la Montreal

Cum am anticipat Maria a pierdut finala de la Cincinnati in fata lui Kim Clijsters si nu va partica la Montreal din cauza unei dureri la picior. Atat.

Sunday, August 15, 2010

Finala suspendata



Din cauza vremii nefavorabile finala a fost intrerupta la scorul de 6-2, 5-3 pentru Maria, ea ratand si 3 mingi de meci !!!

Nu stiu daca e bine pentru Maria ca aceasta finala a fost intrerupta.. dar, asta e. Oricum Maria a jucat fantastic pana in momentul in care finala a fost intrerupta


Revin cu detalii cand le voi avea...

UPDATE: a reinceput finala si Maria a pierdut al doilea set: 6-7... se pare ca am cobit... nu o voi mai face niciodata de acum incolo... 

-> Maria joaca foarte prost, Clijsters facand break-ul in setul decisiv... nu ma mai uit la finala... 


GO MARIA !!!

Sa castigam finala !!!



Sezonul Mariei pe suprafata rapida este unul fantastic, dupa ce Maria s`a calificat in finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins`o pe Anastasia Pavlyuchenkova in 3 seturi: 6-4, 3-6, 6-2. Din pacate, nu am putut sa vezi meciul din cauza orei imposibile

Avand in vedere ca U.S. OPEN-ul se apropie, aceasta forma buna in care se afla Maria nu poate decat sa ne bucure.

In finala, Maria va juca impotriva belgiencei Kim Clijsters, aceasta fiind mult mai odihnita dupa ce a jucat numai 3 game-uri impotriva Anei Ivanovic, sarboaica abandonand. Scorul la general este 4-3 pentru Clijsters, ocazie buna pentru Maria de a egala.


Mingea de meci a Mariei din meciul cu Pavlyuchenkova: 




GO MARIA !!!

Saturday, August 14, 2010

Maria straluceste sub luminile de la Cincinnati



Asta ca sa citez site-ul Mariei dupa victoria in fata lui Marion Bartoli in doua seturi: 6-1, 6-4 dupa o ora si 22 de minute!

In semifinale, Maria va juca impotriva compatrioatei sale, Anastasia Pavlyuchenkova. Cele doua nu s`au mai intalnit pana in prezent.



GO MARIA !!!

Friday, August 13, 2010

Maria with Veronica Belmont

Maria e in forma !



Maria este sferturile de finala la Cincinnati dupa ce a invins`o pe poloneza Agnieszka Radwanska in doua seturi: 6-2, 6-3 dupa o ora si 31 de minute.

Am vazut meciul si pot spune ca Maria este in forma, facand un meci mare impotriva favoritei numarul 7.
Evolutie buna, serviciu acceptabil, mult mai bun decat acum un an sau decat la inceputul acestui an.

In sferturi, Maria va juca impotriva lui Marion Bartoli, cele doua jucatore s`au mai intalnit de 3 ori pana in prezent, scorul fiind 3-0 pentru Maria.



GO MARIA !!!

Thursday, August 12, 2010

Radwanska again...

Maria moved into the 3rd round of the Western & Southern Financial Group Women's Open in Cincinnati after she defeated Andrea Petkovic of Germany 6-3 6-1 in 1 hour and 23 minutes.


In Maria's first match against the German, she took a 4-1 lead.  Petkovic then took the next 2 games, Maria re-took control of the set by taking the 2 more games to take the first set 6-3 in 43 minutes.


Maria went down with an early break at the beginning of the second set but came storming back to take the next 6 games to take the set 6-1.




www.mariasharapova.com


GO MARIA !!!

Wednesday, August 11, 2010

Ce debut la Cincinnati !



Maria a castigat in primul tur la Cincinnati, invingand`o pe Svetlana Kuznetsova in trei seturi: 6-4, 1-6, 6-2 dupa 2 ore si 12 minute !

Sa fiu sincer nu credeam ca Maria poate sa o invinga pe Kuznetsova.... pana una-alta Maria este in turul 2.

In turul 2, Maria va juca impotriva lui Andrea Petkovic. Cele doua jucatoare nu s`au mai intalnit pana acum.



GO MARIA !!!

Tuesday, August 10, 2010

Ouch ! Tough opponent !

The draw for the Western & Southern Financial Group Women's Open in Cincinnati has been released and Maria is the #10 seed and will play Svetlana Kuznetsova of Russia in the 1st round on Tuesday.


Maria has played Kuznetsova 8 times before and the series is tied 4-4, all but 1 meeting was on played on hardcourts.


The first seed Maria can meet is #7 seed Agnieszka Radwanska of Poland in the 3rd round.


This is Maria's 2nd event out of 3 on her road to the US Open and is her first appearance here in the Premier 5 event.






www.mariasharapova.com


GO MARIA !!!

Monday, August 9, 2010

Maria Sharapova Collection



Colectia Mariei o puteti accesa AICI !



Cincinnati training session (VIDEO)







GO MARIA !!!

Monday, August 2, 2010

Nu`i nimic !



Maria a pierdut finala turneului de la Stanford, fiind invinsa de Victoria Azarenka in 2 seturi: 4-6, 1-6. O victorie destul de clara a jucatoarei din Belarus.

Am avut ocazia sa vad meciul si chiar daca Maria a pierdut, pot spune ca n`a jucat rau, chiar mi`a placut sa vad la ea ca numarul dublelor greseli a scazut foarte mult si mi`a mai placut ceva: faptu` ca a riscat pe loviturile decisive.

A pierdut finala, insa a pierdut`o in fata unei jucatoare care a fost mai buna ca ea, Azarenka aratand o forma impresionanta in aceasta finala.

Urmatorul turneu la care Maria va participa este turneul de la Cincinnati, ce urmeaza sa inceapa pe 7 August.


GO MARIA !!!

Sunday, August 1, 2010

Maria vs Agnieszka Radwanska (PHOTO)












GO MARIA !!!

Finala in Stanford !



Maria a ajuns in finala turneului de la Stanford dupa ce a eliminat`o in semifinale pe poloneza Agnieszka Radwanska, in 3 seturi: 1-6, 6-2, 6-2 !!!

In finala, Maria va juca impotriva Victoriei Azarenka din Belarus. O jucatorea valoroasa, puternica, ce va opune rezistenta... insa, Maria este intr`o forma mare, cel putin rezultatele arata asta si cu siguranta o sa dea totul pentru a castiga finala. Sa castigi finala primului turneu pe "hard" la care participi anul acesta e ceva...

La intalnirile directe Maria o conduce pe Azarenka cu 2-1, ultimele doua meciuri fiind castigate de rusoaica.



GO MARIA !!!