Tuesday, September 7, 2010

Cam asta a fost...



Wozniacki a fost prea puternica in seara asta pentru Maria, castigand disputa cu rusoaica in doua seturi: 6-3, 6-4.

A fost prea puternica Wozniacki, dar raman la parerea ca Maria, pe alocuri, s`a batut singura. La final, ma uitam pe statistica meciului, era destul de graitoare. Maria a facut 9 duble greseli, prea multe si cu un numar asa de mare de duble greseli nu ai cum sa castigi in fata danezei. Ca sa nu mai vorbim de numarul de greseli nefortate care au fost si ele foarte multe, 36 !

Maria a facut in mod evident progrese fata de inceputul anului, ca sa nu mai vorbim de anul trecut, cand ne putem aminti ca jocul ei suferea foarte mult.

Pacat de aceasta infrangere, mai ales ca Maria a inceput foarte bine partida reusind niste lovituri foarte frumoase in lungul liniilor. Fata de anul trecut, Maria a facut un mic pas inainte cand vine vorba de US OPEN, in 2009, ea fiind invinsa in turul 3 de Melanie Oudin.

Urmatorul turneu la care Maria va participa este cel de la Tokyo, unde Sharapova este detinatoarea trofeului, dupa ce anul trecut a invins`o in finala pe Jelena Jankovic. Turneul va incepe in data de 27 Septembrie.


GO MARIA !!!




Photo: usopen.org

No comments:

Post a Comment